Jij zorgt voor de inhoud, ik regel de rest!

jouw technische hulp bij websites en webshops

Een website is je visitekaartje, wordt weleens gezegd. Het is vooral de plek (naast social media) waar potentiële klanten kennis kunnen maken met jou en je aanbod. Het is je etalage. Je laat zien wat je doet, wie je bent en zorgt dat mensen zich aangesproken voelen, zodat ze met je willen werken en een aankoop doen.

Nu kun je dit helemaal zelf in elkaar zetten, als je technisch bent en dit leuk vind. Maar poeh het kost ook veel tijd, die je ook kan besteden aan het maken van leuke dingen of het kletsen met potentiële klanten.

Dus hoe fijn is het als iemand dit uit handen kan nemen en jouw etalage kan bouwen of aanpassen aan de hand van jouw wensen?

Pictogram Websites bouwen

Website en webshop pakketten

Bovenstaande pakketprijzen zijn exclusief hosting en domein, onderhoud, logo, teksten en afbeeldingen. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Zit hier niet tussen wat je zoekt? Of mis je een of meerdere opties? Neem dan even contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden 🙂

onderhoud & support

Onderhoud

Je website en/of webshop hebben regelmatig onderhoud nodig, zodat alles veilig blijft en up-to-date. Zo voorkom je dat je website gehackt wordt of dat er dingen kapot gaan.

Dit kun je zelf doen, maar uitbesteden scheelt je tijd en geld. Daarom heb ik een onderhoudsabonnement van 25 euro exclusief btw per maand.

Hiermee zorg ik dat alles up-to-date blijft en zodat alles goed blijft werken.

Onderhoud & support

Naast het onderhoud, is het ook fijn als je kleine aanpassingen niet meer zelf hoeft te doen. Zoals een blog plaatsen, een afbeelding toevoegen. Of een nieuwe pagina of misschien gewoon simpelweg wat tekst aanpassen.

Hoe fijn is het als je dat ook uit kunt besteden?

Dat kan door mijn combi abonnement van 75 euro exclusief btw per maand. Daarmee krijg je een uur support van mij, naast het gewone onderhoud.

dit wil jij toch ook?

Neem contact met me op

Vul hieronder het contactformulier in of plan direct een gratis gesprek in via mijn agenda.