Jij zorgt voor de inhoud, ik regel de rest!

jouw technische hulp bij online academies

Je hebt zoveel te vertellen en te leren aan anderen. Jij wilt anderen jouw skills meegeven. De beste manier om dit te doen is door een online academie te starten.

Je voegt lessen toe met filmpjes, opdrachten, werkboeken, audio, noem het maar op. En jouw studenten kunnen er op hun gemak doorheen lopen.

De inhoud maken ervan is niet zo moeilijk. Maar hoe maak je nou die academie en hoe zorg je dat iedereen na aankoop automatisch toegang krijgt?

Nou deze technische VA regelt het voor je 😉 Ben je klaar om voor de klas te gaan staan?

Pictogram Online academie bouwen

Online academie pakketten

Bovenstaande pakketprijzen zijn exclusief hosting en domein, onderhoud, logo, teksten en afbeeldingen. Alle prijzen zijn exclusief btw. 

De prijs voor het bouwen van een academie is volledig afhankelijk van wat wat je wilt, hoeveel lessen, hoeveel modules/hoofdstukken, hoeveel bijlages je wilt, hoeveel e-mails er nodig zijn, etc. Zodra je aan de slag wilt, hebben we een gesprek en gebaseerd daarop krijg je van mij een offerte op maat togestuurd.

Zit hier niet tussen wat je zoekt? Of mis je een of meerdere opties? Neem dan even contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden 🙂

onderhoud & support

Onderhoud

Je academie site heeft regelmatig onderhoud nodig, zodat alles veilig blijft en up-to-date. Zo voorkom je dat je site gehackt wordt of dat er dingen kapot gaan.

Dit kun je zelf doen, maar uitbesteden scheelt je tijd en geld. Daarom heb ik een onderhoudsabonnement van 25 euro exclusief btw per maand.

Hiermee zorg ik dat alles up-to-date blijft en zodat alles goed blijft werken.

Onderhoud & support

Naast het onderhoud, is het ook fijn als je kleine aanpassingen niet meer zelf hoeft te doen. Zoals een module toevoegen, een filmpje toevoegen. Of een nieuwe hoofdpagina of misschien gewoon simpelweg wat tekst aanpassen.

Hoe fijn is het als je dat ook uit kunt besteden?

Dat kan door mijn combi abonnement van 75 euro exclusief btw per maand. Daarmee krijg je een uur support van mij, naast het gewone onderhoud.

dit wil jij toch ook?

Neem contact met me op

Vul hieronder het contactformulier in of plan direct een gratis gesprek in via mijn agenda.