Jij schrijft de e-mails, ik regel de rest

jouw technische hulp bij het automatiseren van e-mails

Pictogram E-mail automatisering

Stuur jij alle e-mails nog handmatig?

Als ondernemer kun je op allerlei manieren mensen helpen en bereiken. Denk eens aan een challenge, een blog, een podcast, een nieuwsbrief, een online leeromgeving, een weggever, betaalde producten, noem maar op.

Heel tof natuurlijk. En handig als je klanten makkelijk op de hoogte worden gehouden per e-mail.

Maar ben jij nog die ondernemer die alles handmatig verstuurd? Bij elke bestelling, elke challenge deelnemer, elke blog, elke nieuwsbrief, elke keer dat iemand inloggegevens moet krijgen?

Dat kan makkelijker!

Wat nou als dat allemaal geautomatiseerd wordt? Dat bij elke stap, de e-mails automatisch verstuurd worden en jij hebt er geen omkijken naar?

Of wat als je hulp krijgt om een marketingfunnel in te richten? Zodat mensen je weggever downloaden en ook dat hele riedeltje automatisch loopt?

En nog beter: je hoeft het niet zelf in te richten! 

Met een mailprogramma als Mailblue of ActiveCampaign is alles zo voor je ingesteld. Jij schrijft de e-mails, ik regel de rest 😉

Pictogram podcasts

neem een strippenkaart

Koop een aantal uren bij mij in en je kunt ze inzetten voor vanalles, zolang het past. Uiteraard is dit bespreekbaar. Vandaar dat we eerst een kennismakingsgesprek doen, voordat je een aankoop kunt doen. Zo weten we ook gelijk of we bij elkaar passen, ook belangrijk 😉

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. De strippenkaarten zijn elk 6 maanden geldig. Ik houd ze bij via Toggl en houd je op de hoogte hiervan. Wanneer ze bijna op zijn, krijg je van mij een melding en kun je beslissen of je meer uren wilt.

dit wil jij toch ook?

Neem contact met me op

Vul hieronder het contactformulier in of plan direct een gratis gesprek in via mijn agenda.