Andere hulp nodig? Ik regel het

jouw hulp bij het oplossen van technische puzzels

Coming soon

Doe jij alles nog zelf?

Er zijn veel dingen die je kunt uitbesteden, zodat je lekker kunt focussen op het maken van toffe dingen. Tuurlijk is het fijn de controle vast te houden. Want je doet het liefst alles zelf. Maar poeh, stiekem ben je daar wel klaar mee.

Wat nou als je hulp kon krijgen bij: het bewerken van video’s of audio (zoals muziek zetten onder die toffe meditaties), het rond maken van je afbeeldingen, je blogs plaatsen, je nieuwsbrieven klaarzetten, het instellen van een webinar, het oplossen van die technische puzzel waar je in vast loopt? Er is vanalles mogelijk. De vraag is, hoe lang ga je het nog zelf doen?

neem een strippenkaart

Koop een aantal uren bij mij in en je kunt ze inzetten voor vanalles, zolang het past. Uiteraard is dit bespreekbaar. Vandaar dat we eerst een kennismakingsgesprek doen, voordat je een aankoop kunt doen. Zo weten we ook gelijk of we bij elkaar passen, ook belangrijk 😉

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. De strippenkaarten zijn elk 6 maanden geldig. Ik houd ze bij via Toggl en houd je op de hoogte hiervan. Wanneer ze bijna op zijn, krijg je van mij een melding en kun je beslissen of je meer uren wilt.

dit wil jij toch ook?

Neem contact met me op

Vul hieronder het contactformulier in of plan direct een gratis gesprek in via mijn agenda.