Lees hier meer over mij

Hoi! Mijn naam is Tyana Golsteijn en ik ben storyteller en technische detective.

about+me

Ik ben dol op storytelling, in elke vorm. En mijn favo bezigheid is om verhalen tot leven te laten komen. Of het nou gaat om verhalen schrijven, zwart-wit foto’s om te zetten naar kleur, video’s te bewerken, nep filmtrailers maken, een filmscript of musical te schrijven, geschikte muziek en geluidseffecten vinden voor video’s of podcasts of zelfs podcasts de wereld in te helpen, ik hou ervan <3

Verhalen zijn de rode draad in mijn leven. Als kind verzon ik verhaaltjes met knuffels en potloden in Echt, Limburg, waar ik geboren en opgegroeid ben. Als tiener schreef ik verhalen en was ik een tv-junkie. Vergeten welk tv-programma dat ook alweer was in de jaren ‘90? Grote kans dat ik het weet.

Jarenlang loste ik technische problemen met de telefoon, computer en het internet op voor mensen via klantenservice banen. Want ik leer snel en met dingen fixen kan ik mijn kinderdroom om detective te worden toch uitvoeren. Maar na een fikse burnout in 2016 werd het tijd om dingen anders aan te pakken. Al dat puzzelen was en is leuk, maar ik miste de verhalen.

In 2017 ontstond dit bedrijf, Blackbird Creatives. Hiermee kan ik mijn uren zelf indelen en meer vrijheid creëren om mijn creativiteit helemaal te uiten. Met de taken die ik doe geef ik ook meer vrijheid terug aan anderen. Ik kan nog steeds technische puzzels oplossen en boven alles help ik de verhalen van anderen de wereld in.

Samen met mijn hond Senna (9) en mijn kat Jaimy (4) woon ik in een appartement in Echt. Waar ik bezig ben mijn creativiteit te herontdekken in de vele vormen die er zijn. Ook daarin kan ik mijn liefde voor mysteries en puzzels kwijt, door het kijken van detective series op tv (of series als Severance, holy shit!) of het spelen van Escape Rooms offline en online. En ondertussen werk ik aan het tot leven brengen van mijn eigen verhalen. In de vorm van filmscripts, musicals, audio drama en uiteindelijk het bouwen van een eigen escape room.

Ik heb vele dromen en plannen en door met toffe creatievelingen te werken, kunnen deze mooie plannen werkelijkheid worden. En de dromen van mijn klanten uiteraard ook. Dus:

Wil jij hulp om jouw verhaal ook tot leven te laten komen? Zonder al dat technisch gedoe?

Neem contact met me op

Vul hieronder het contactformulier in of plan direct een gratis gesprek in via mijn agenda.